Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ImageΠαραθέτουμε την συνέντευξη του Υπουργού των ΜΑΤ Πανούση σε ένα από τα σημαντικότερα μέσα του συγκροτήματος της Διαπλοκής αφενός για να αναδείξουμε την αθλιότητα και βαναυσότητα του κρατικού αυταρχισμού που εκπροσωπεί ο συγκεκριμένος υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ...

Αφετέρου, λαμβάνοντας την ευκαιρία να θυμήσουμε ότι ο Πανούσης υπήρξε στέλεχος της ΔΗΜΑΡ όταν το κόμμα αυτό υπεράσπιζε και ψήφιζε τα Μνημόνια και την άγρια... ταξική πολιτική συμμετέχοντας στην ακροδεξιά κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. 

Μάλιστα, ο Πανούσης "είχε συγκινήσει" με την σιγή του, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της ΔΗΜΑΡ, όταν η κυβέρνηση του κατέβαζε τον Στρατό στο δρόμο εναντίον αντικυβερνητικών διαδηλωτών το 2012. 

Ο Πανούσης ήξερε τι σημαίνει δόγμα άμυνας/ασφάλειας. 

Τι σημαίνει Στρατός σε Αποστολές Καταστολής Πλήθους. Και να μην ήξερε -ας είμαστε καλοπροαίρετοι- του το αποκάλυψαν οι δύο Αρχηγοί Επιτελείων Χρηστίδης-Γκίκας, απόστρατοι πλέον, στις πρόσφατες συνεντεύξεις τους. Αποκαλύψεις για τις οποίες δεν είπε τίποτε, δεν ασχολήθηκε, δεν τις διερεύνησε. Και είναι φυσικό, αφού ο Πανούσης είναι τμήμα του Κοινοβουλευτικού Ολοκληρωτισμού. Και το απέδειξε πρόσφατα με τα αυταρχικά του σχέδια εναντίον των μεταναστών και των κινημάτων. Τα γράφει, τα λέει, τα απαιτεί και τα προπαγανδίζει στα φιλόξενα καθεστωτικά μέσα. 

Πρέπει άμεσα αυτός και η αστική τρομοκρατική πολιτική που εκπροσωπεί να ανατραπούν. 

Θέμα παραμονής στην κυβέρνηση για τον αναπληρωτή υπουργό Δημόσιας Τάξης Γιάννη Πανούση; Μ΄ ένα άρθρο του που η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ έχουν κάνει πρωτοσέλιδο, ο κ.Πανούσης θέτει σειρά ερωτημάτων για το πως εννοεί η κυβέρνηση την δημόσια ασφάλεια. 

Βόμβα Πανούση: Ποιοι "θεωρούν ότι Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει χώρα χωρίς αστυνομία και στρατό"; 
Τίτλος του άρθρου “Κραυγή αγωνίας από τον υπουργό”. 

Ο κ.Πανούσης γράφει: “Πρέπει να συνεννοηθούμε και ν΄ αφήσουμε στην μπαντα τα πιστοποιητικά αριστεροφροσύνης,τα οποία συνήθως εκδίδουν άνθρωποι “χωρίς πρόσωπο”. 

Αριστερά και μάλιστα Κυβερνώσα Αριστερά ,σημαίνει ισοελευθερία, δικαιώματα κοινωνική πολιτική,δημόσιο έλεγχο,δικαιοσύνη. Όποιος θεωρεί ότι στο σύγχρονο διεθνές και ευρωπαϊκό πεδίο Αριστερή Διακυβέρνηση σημαίνει ανοχύρωτη χώρα και πόλη (δίχως προσωπική ,κοινωνική,εθνική ασφάλεια,δίχως στρατό και δίχως αστυνόμευση,ίσως και χωρίς δικαστές ή φυλακές), όποιος πιστεύει ότι τα διδάγματα της Ιστορίας μας είναι περιττά (αφού όλοι οι λαοί είναι “αδελφωμένοι” - sic) και ότι η Παιδεία μας επιτρέπει κάθε ανομική δράση (sic), τότε όχι μόνο δεν έχει σχέση με την Αριστερά αλλά ούτε και με την Δημοκρατία. 

Αυτήν την Αριστερά του Τίποτα δεν τη χρειάζονται ο τόπος και ο λαός. 

Η ώρα της Αριστεράς στην Ελλάδα δεν είναι ώρα των ανέξοδων ιδεολογημάτων και των ανούσιων τσιτάτων αλλά η ώρα της εμπέδωσης θεσμών, πολιτικής νομιμοποίησης και κοινωνικής συναίνεσης.

ΥΓ1: Έχει επιστημονικό ενδιαφέρον ότι “κάποιοι καθαρόμαιοι αριστεροί (ποιος τους έχρισε άραγε;) θεωρούν φασισιτικό ότι δεν τους αρέσει και το υβρίζουν ως χυδαίο. Ιδού το ήθος των “γνησιων”… 

ΥΓ2: Θα ήθελα να μάθω πως νοούν οι “καθαρόμαιοι” την “αριστερή Αστυνομία”. 
Να καίγονται αστυνόμοι από κουκουλοφόρους; Και να ναι,ποιοι εκπροσωπούν την Δημοκρατία και την Κοινωνία και από ποιον ελέγχονται; 


ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ - ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ 

 

  • Blog Archive