Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2015

ΣΟΚ! Διόδια στον Εύοσμο θέλει να κατασκευάσει η Εγνατία

Posted by ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Δευτέρα, Αυγούστου 10, 2015
Σε εγκατάσταση διοδίων στον κόμβο Κ-3 (αυτόν της Μαιάνδρου) σκέφτεται να προχωρήσει η Εγνατία Οδός αμεσως μετά την ολοκλήρωση των έργων που γίνονται στο σημείο.

Την αποκάλυψη έκανε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Α. Γαβοτσης ο οποίος μάλιστα ...έστειλε επιστολές στους συναδέλφους του των όμορων δήμων με τις οποίες ζητά να καθοριστεί μια κοινή συνάντηση αναφορικά με το ζήτημα των διοδίων στην Εγνατία Οδό και συγκεκριμένα στον κόμβο Κ-3 απέστειλε στους δημάρχους Θεσσαλονίκης, Κορδελιού-Ευόσμου και Δέλτα ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου.

Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου αποκάλυψε ότι στην  πρόσφατη επίσκεψή του στα γραφεία της Εγνατίας Οδού, του γνωστοποιήθηκε από τους εκπροσώπους της ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο εγκατάστασης σταθμού διοδίων στην είσοδο και έξοδο του κόμβου Κ-3 της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της οδού Μαιάνδρου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

«Όπως προβλέπει ο σχεδιασμός, και εφόσον υλοποιηθεί η μελέτη, ο πολίτης του Ωραιοκάστρου θα πρέπει να περνάει από διόδια για να εισέλθει και εξέλθει στην Εγνατία Οδό. Καθώς θεωρώ ότι πρόκειται για ένα θέμα μείζονος σημασίας που αφορά τόσο το δήμο Ωραιοκάστρου, όσο και τους όμορους δήμους σε καλώ σε συνάντηση στο δημαρχείο Ωραιοκάστρου σε ημέρα και ώρα που θα καθορίσουμε από κοινού προκειμένου να συζητήσουμε το ενδεχόμενο αυτό», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Γαβότσης, ο οποίος σημειώνει ότι ο συγκεκριμένος σταθμός παρέμενε στα συρτάρια λόγω των προτεραιοτήτων που είχαν δοθεί στους άλλους σταθμούς του κλειστού αυτοκινητόδρομου που διασχίζει τη Βόρεια Ελλάδα και των αντιδράσεων που είχαν εκδηλωθεί για τον αριθμό τους.

seleo
  • Blog Archive