Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Για πρώτη φορά σήμερα, ο Νίκος Μιχαλολιάκος, αρχηγός της Χρυσής Αυγής, παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ομάδες κρούσης της οργάνωσης, και ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Η αποκάλυψη και παραδοχή, έγινε στην εκπομπή του Ν. Χατζηνικολάου, όταν ο Ν.  Μιχαλολιάκος  είπε:

.....
«Σε ό,τι αφορά την πολιτική ευθύνη για τη δολοφονία Φύσσα στο Κερατσίνι, την αναλαμβάνουμε», αλλά είπε επίσης ότι δεν υπάρχει ποινική ευθύνη, καθώς δεν μπορεί ένα κόμμα να καταδικαστεί επειδή ένας οπαδός του προέβη σε μια καταδικαστέα πράξη».

Ο Ν. Μιχαλολιάκος, αναφέρθηκε επίσης σε ομάδες κρούσης της ΝΔ και στην δολοφονία του Τεμπονέρα και του Λαμπράκη, τονίζοντας ότι τότε δεν καταδικάστηκε η ΝΔ.





Ο Ν Χατζηνικολάου δεν σχολίασε τις δηλώσεις του αρχηγού της οργάνωσης που όπως ο ίδιος είπε ανέλαβε μόλις την πολιτική ευθύνη για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου κατά τη διάρκεια της εκπομπής μετέφερε ένα σχόλιο ακροατή, το οποίο ανέφερε ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος, είχε πει παλαιότερα, ότι η Χρυσή Αυγή, είναι ο σπόρος των νικημένων του 1945, δηλαδή των ναζί. Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι έχει πει κάτι τέτοιο και προκάλεσε τον Νίκο Χατζηνικολάου, αν υπάρχει, να το κοινοποιήσει.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσω twitter, ανέβασε το συγκεκριμένο οπτικοακουστικό ντοκουμέντο.




Όταν ρωτήθηκε εάν σε περίπτωση εκλογικής του νίκης θα εγκαθίδρυε ένα καθεστώς τύπου Παπαδόπουλου ο  Νίκος Μιχαλολιάκος υποστήριξε ότι «αυτά τα πράγματα δεν γίνονται στην εποχή μας. Ακόμη και να το ήθελα δεν είναι δυνατό να γίνει» είπε πάντως, για να προσθέσει ότι «και δεν το θέλω…».


hitandrun
  • Blog Archive