Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2015


Οι Ούγγροι φασιστικοί εγκέφαλοι που κυβερνούν, αποφάσισαν ότι πρέπει να φτιάξουν έναν φράχτη ύψους 4 μέτρων και 175 χιλιομέτρων μήκους στα σύνορα τους με την Σερβία.

Προσπαθούν με αυτόν τον τρόπο να εμποδίσουν την είσοδο στη χώρα τους τους χιλιάδες πρόσφυγες που προσπαθούν να ξεφύγουν από την κόλαση του πολέμου στις χώρες τους.
Πολέμους που έχουν προκαλέσει οι μεγάλες καπιταλιστικές χώρες της Δύσης, με την βοήθεια προθύμων κολαούζων, όπως η κυβέρνηση της Ουγγαρίας, αλλά και της Ελλάδας.

Αποκαλύφθηκε ότι η κατασκευή του φράχτη του αίσχους, έγινε από κατάδικους...
των Ουγγρικών φυλακών.

Φαίνεται ότι οι κυβερνήσεις της "νέας" Ευρώπης ορέγονται όλους τους  λαούς να δουλεύουν για τα συμφέροντα μιας χούφτας καπιταλιστών με εργασιακά δικαιώματα και μισθούς ανάλογα με αυτά των φυλακισμένων, δηλαδή μηδενικά!

Αυτός είναι ο στόχος των κυβερνήσεων: Τα εργασιακά δικαιώματα των εργαζόμενων, που τους θέλουν σκλάβους.

Μην μας κάνει εντύπωση, λοιπόν, που σε αυτά τα θερμοκήπια ανθίζουν λουλούδια σαν και αυτής της φασιστικής βρώμας οπερατέρ, που έβαζε τρικλοποδιές σε παιδιά και παπούδες πρόσφυγες.


Αυτή είναι η Ευρώπη τους.
Τους την χαρίζουμε.
Εμείς, σαν Κίνημα Δεν Πληρώνω
αγωνιζόμαστε για μια Ευρώπη αλληλεγγύης των λαών 
και όχι των εκμεταλλευτών.

.....
Δείτε σχετικά άρθρα στο blog του Κινήματος Δεν Πληρώνω:

Φωτογραφία ουγγαρέζας φασίστριας οπερατέρ να κλωτσά μετανάστες

 

ΟΥΓΓΑΡΙΑ: Γυναίκα οπερατέρ βάζει τρικλοποδιά και ρίχνει στο έδαφος πρόσφυγα που κρατά στην αγκαλιά μικρό παιδί! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

  • Blog Archive