Τρίτη, 8 Σεπτεμβρίου 2015

Ο ΧΡΥΣΟΣ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ !Μετά το Δ. Κουτσούμπα, ΓΓ του ΚΚΕ,  σειρά έχει ένας πρόεδρος να υπερασπιστεί τους  εργαζόμενους στην Eldorado Gold.
 Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος, μετά πέντε χρόνια ηχηρής απουσίας, επανεμφανίστηκε στις διαδηλώσεις των συνδικάτων στη ΔΕΘ. Και μάλιστα, υπό την... προστασία των εργαζομένων της «El Dorado» («Ελληνικός Χρυσός»).

 Είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που έχουν ζητήσει την βοήθεια της ναζιστικής Χρυσής Αυγής σε συναντήσεις που είχαν μαζί της.
Φαίνεται ότι η δύναμη του χρυσού είναι παντοτινή και δεν γνωρίζει σύνορα και κομματικές διαφορές

Ξαναθυμίζουμε το ρεπορτάζ απο τη συνάντηση ΧΑ και χρυσοθήρων από όπου και η παραπάνω φωτό:


...

Οι υπάλληλοι της Eldorado Gold στην «αγκαλιά» της Χρυσής ΑυγήςΑντιπροσωπεία των εργαζομένων της καναδικής πολυεθνικής «Eldorado Gold» συναντήθηκε με βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Οι εκπρόσωποι του Σωματείου Εργαζομένων Υπογειτών των Μεταλλείων Κασσάνδρας εξέθεσαν την άποψη πως όσοι αντιδρούν στην καταστροφή του αρχαίου δάσους των Σκουριών είναι αριστεροί και μάλιστα νιώθουν πως κινδυνεύουν από αυτούς!

Μετά τη δεδομένη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας λοιπόν, η Χρυσή Αυγή γίνεται το δεύτερο κόμμα που εκφράζει τη στήριξή του στην καναδική επένδυση και, με βάση την έκρυθμη κατάσταση που επικρατεί στη Χαλκιδική με τις αστυνομικές καταδρομές σε σχολεία και χωριά, η εμπλοκή του νεοναζιστικού κόμματος δεν βοηθά να καταλαγιάσουν τα πνεύματα.

Επιμέλεια: Απόστολος Αγιοστρατίτης 
  • Blog Archive