Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015


Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών δικάζονται την Παρασκευή 30-10-2015 για παρακώλυση συγκοινωνιών και διακεκριμένη φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ο οδηγός και ο συνοδηγός ενός αυτοκινήτου, που τον Γενάρη του 2010 προσπάθησαν να περάσουν απο τα διόδια του Ρίου Πατρών, κατευθυνόμενοι προς Αθήνα, διεκδικώντας το δικαίωμά τους να μην πληρώσουν τα τέλη διοδίων στην γνωστή καρμανιόλα (κατ' ευφημισμόν ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟΣ) Πατρών-Κορίνθου.

Η Ολυμπία Οδός μεταφέρει το παιχνίδι στο ποινικό πεδίο και κάνει μηνύσεις κατα των πολιτών, που αρνούνται να καταβάλλουν διόδια, όπως έχουν δικαίωμα, ...
προκειμένου να τους τρομοκρατήσει. Πέραν του ανυπόστατου των κατηγοριών, το εντυπωσιακό είναι, ότι η εισαγγελική δίωξη περιλαμβάνει και την κατηγορία της παρακώλυσης συγκοινωνιών. Δηλαδή, ο οδηγός του αυτοκινήτου αρνήθηκε στην υπάλληλο των διοδίων του Ρίου να καταβάλει το τέλος διοδίων και αυτή του ζήτησε να συμπληρώσει ένα σχετικό έντυπο, πράγμα, που αυτό αρνήθηκε, όπως είχε δικαίωμα, αφού η υπάλληλος είχε ήδη καταγράψει τον αριθμό κυκλοφορίας του αυτοκινήτου, δημιουργήθηκε μια καθυστέρηση στην διέλευση των υπολοίπων αυτοκινήτων της τάξεως των 3-4 λεπτών. Αυτή η καθυστέρηση χαρακτηρίσθηκε παρακώλυση συγκοινωνιών.!!!!!!!!
 
Προτιμάμε να μην σχολιάσουμε περαιτέρω την παραπάνω κατηγορία, αλλά περιμένουμε τί άλλο θα σκαρφισθεί η Ολυμπία Οδός, για να σέρνει στα Ελληνικά Δικαστήρια του πολίτες, που ασκούν τα δικαιώματά τους στους αυτοκινητόδρομους της χώρας.   
Συνήγορος υπεράσπισης θα είναι ο δικηγόρος Πειραιά Βασίλης Παπανικολάου, καθώς και ο δικηγόρος  Πάτρας, Χρήστος Λιαρομμάτης, αμφότεροι μέλη της ομάδας νομικής βοήθειας του Κινήματος Δεν Πληρώνω.

Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν!
Ελεύθεροι δρόμοι για όλους! 

(διαβάστε περισσότερα για την υπόθεση ΕΔΩ:


ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΚΗ, ΓΙΑ ΦΘΟΡΑ ΣΕ ΜΠΑΡΑ, 2 ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ
Καυτατζόγλου 8,  1ος όροφος ,


 Πατήσια, 111 44, Αθήνα


e-mail: epitropes2010@gmail.com
                    www.kinimadenplirono.eu

  • Blog Archive