Σάββατο 19 Απριλίου 2014

Τα λαμογια που παρεδωσαν τους εθνικους μας δρομους στους μεγαλοεργολαβους, για "εκμεταλλευση" (των πολιτων), φοβουνται το κινημα ανυπακοης στο χαρατσι των διοδιων οπως ο διαβολος το λιβανι. Προσπαθουν λοιπον να το ξορκισουν με τα δικα τους οπλα: μηνυσεις, δικες, αγωγες, νομους ανεπαγγελτου  Ρεππα, τσεκουροφορου  Βοριδη, τροχαια-σεκιουριτα των μεγαλοεργολαβων  κλπ.
Τωρα με τις γιορτες οι μεγαλοθυμοι υπουργοι- ηγεμονες  επιστρεφουν τις πινακιδες σε οσους αφαιρεθηκαν λογω παραπτωματων. 
Εξαιρουν τους μεθυσμενους και τους αρνουμενους να πληρωσουν διοδια. 
Και καλα τον μεθυσμενο , οπως λεει η λαϊκη ρηση, τον ειδε ο τρελος και τον φοβηθηκε. 

Τον αρνουμενο να πληρωσει διοδια τι τον φοβουνται οι κρατουντες υπουργοι;
Και βεβαια τον φοβουνται. 
Φοβουνται το τσουναμι των εκατομμυριων που ανασυντασονται και ξανασηκωνουν κεφαλι στους αντισυνταγματικους νομους παραχωρησης των εθνικων μας δρομων σε μια χουφτα ντοπιων και διεθνων μεγαλοεργολαβων. 
Τους υποσχομαστε οτι οι χειροτεροι εφιαλτες τους θα βγουν αληθινοι..

Η είδηση:...


Επιστρέφονται από σήμερα οι άδειες οδήγησης, καθώς οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες στη μετακίνησή τους για τις εορτές του Πάσχα...
Η Απόφαση του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νικόλαου Δένδια, αφορά στα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας που έχουν αφαιρεθεί ή κατατεθεί στις αστυνομικές αρχές ...
Επίσης, στο πλαίσιο της ίδιας απόφασης, δεν θα εκτελεστούν οι εκκρεμείς διοικητικές αποφάσεις, επιδοθείσες ή μη, που εκδόθηκαν κατ’ εφαρμογή του άρθρου 103 του Κ.Ο.Κ. «επιβολή διοικητικών μέτρων», για τροχαίες παραβάσεις.
Από την παραπάνω Απόφαση εξαιρούνται και δεν επιστρέφονται τα στοιχεία οδήγησης και κυκλοφορίας οχημάτων, που αφορούν στις εξής παραβάσεις:

- Οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος

- Οδήγηση με ταχύτητα πέραν της επιτρεπόμενης

- Παραβίαση της ένδειξης ερυθρού σηματοδότη

- Κυκλοφορία ανασφάλιστων οχημάτων

- Μη καταβολή τέλους διοδίων

Οι αποφάσεις που έχουν εκδοθεί από δικαστικές ή άλλες Αρχές, εκτελούνται κανονικά.
Επισημαίνεται ότι για την επιστροφή των παραπάνω στοιχείων οδήγησης και κυκλοφορίας θα πρέπει προηγουμένως να καταβληθεί το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο.
  • Blog Archive