Σάββατο, 31 Μαΐου 2014

Αστυφύλακας συνελήφθη για κλοπή

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Μαΐου 31, 2014

Ένας 38χρονος αστυφύλακας-που εργαζόταν παράλληλα ως φύλακας σε εταιρεία στην Ελευσίνα-και ο 36χρονος αδερφός του συνελήφθησαν με την κατηγορία τις κλοπής υλικών από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας.
Ο αστυφύλακας και ο αδερφός του εντοπίστηκαν το...
βράδυ της Παρασκευής από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων την ώρα που αποχωρούσαν από την εταιρεία με ΙΧ φορτηγό, μέσα στο οποίο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας ηλεκτρολογικός πίνακας και δύο μεταλλικές βάσεις φωτισμού με τον ηλεκτρολογικό μηχανισμό τους, που είχαν κλέψει νωρίτερα από την εταιρεία. Επίσης, κατασχέθηκαν δύο κόφτες, ένα σιδηροπρίονο, ένας σιδερολοστός και μία κουκούλα.

Όπως διαπιστώθηκε ο αστυφύλακας, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Αττικής, μέχρι τον περασμένο Μάρτιο και για περίπου 2 χρόνια, εργαζόταν ως φύλακας στην εταιρεία παράλληλα με την αστυνομία, και όταν είχε υπηρεσία τον αντικαθιστούσε ο αδερφός του. Στο διάστημα αυτό είχαν αφαιρέσει από την εταιρεία μεταλλικά αντικείμενα σκραπ αξίας περίπου 30.000 ευρώ.

Τα δύο αδέρφια θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ ο αστυφύλακας με απόφαση του αρχηγείου της ΕΛΑΣ τέθηκε σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.
(Πηγή:ΑΜΠΕ)
enet.gr

  • Blog Archive