Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

ΝΕΑ πλευρικά διόδια σε Γλύφα, Αλμυρο και Σούρπη.

Posted by Unknown Κυριακή, Ιουνίου 01, 2014

Χαραγμένα και σηματοδοτημένα σημεία στο οδόστρωμα στις εισόδους της πόλης του Αλμυρού από την Εθνική Οδό, εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του «Λαού του Αλμυρού», το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από τηλεφώνημα που δεχθήκαμε στα γραφεία μας από αναγνώστη μας. 

Στην προσπάθειά μας να ενημερωθούμε από την εταιρεία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» και την υπεύθυνη επικοινωνίας, δεν... καταφέραμε να την εντοπίσουμε, ενώ στη συνέχεια μιλήσαμε με μία διοικητική υπάλληλο της παραπάνω εταιρείας, αλλά δεν ήταν σε θέση να μας πληροφορήσει.

Οι ανησυχίες που δημιουργούνται αφορούν την εγκατάσταση σταθμού διοδίων στις δύο εισόδους της πόλης του Αλμυρού από την Εθνική Οδό, όπως επίσης και στις αντίστοιχες της Σούρπης.

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, υπάρχει χάραξη στο οδόστρωμα με χρώμα και πίσσα. Την ερχόμενη εβδομάδα θα ψάξουμε εκ νέου το θέμα και θα σας ενημερώσουμε.



 

almyros.gr
Νάτα και τα πλευρικά διόδια στην Γλύφα....
προς Γλυφα


Παντως στην εισοδο της Γλυφας προχωρημενες ειναι η εργασιες, μάλλον οι καλοί εργολάβοι του αυτοκινητοδρόμου είχαν αρκετή υπομονή και περίμεναν να περάσουν οι εκλογές για να ξεκινήσουν τις εργασίες κατασκευής των πλευρικών διοδίων προς Γλύφα.

Αρχισαν σήμερα και η φωτογραφία είναι χαρακτηριστική.

lamiafm1
  • Blog Archive