Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

Η επιστολή που λάβαμε από έναν συνάδελφο προηγούμενης Σειράς Κατάταξης φωτίζει μια από τις πολλές μελανές σελίδες του Ελληνικού Στρατού.
Γιατί δεν είναι μόνο ότι ο αντιδραστικός θεσμός της Υποχρεωτικής Στράτευσης εξασφαλίζει δεκάδες χιλιάδες δωρεάν εργαζόμενους νέους στον...
στρατιωτικό μηχανισμό και συνολικά στο κράτος, αλλά και αυτά τα 8,80 ευρώ που είναι υποχρεωμένοι να δίνουν στους συναδέλφους κάθε μήνα, δυστυχώς δεν καταλήγουν στις τσέπες των φαντάρων.
Μια μαφιόζικη διαδικασία που εμπλέκει διοικητές και οικονομικές υπηρεσίες, στελέχη που κλέβουν φαντάρους.
Η ξεφτίλα ποτέ δεν είχε πάτο, ούτε για τους πάνω ούτε για αυτούς που σε κάθε σκαλοπάτι της ιεραρχίας αποφασίσουν να εκμεταλλευτούν τη θέση τους για να αδικήσουν, παρανομήσουν, κλέψουν όχι τον ισχυρό, αλλά τον ανίσχυρο που βρίσκεται δίπλα και από κάτω τους.
Εμείς καλούμε τους συναδέλφους να μην αδρανούν, να μην λένε δε βαριέσαι, αλλά να αγωνίζονται για κάθε δικαίωμα τους, όσο μικρό και αν το θεωρούν.
Συνάδελφοι κάθε δικαίωμα κερδίθηκε με αγώνες, με θυσίες.
Δεν το διαπραγματευόμαστε, δε το χαρίζουμε σε κανέναν.
Ότι χαθεί για εμάς, θα χαθεί και για τους επόμενους.
Όποια βελτίωση καταφέρουμε, είναι Κέρδος για Όλους... 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ:
Αγαπητέ Σπάρτακε,
Καθώς διάβαζα το άρθρο σχετικά με την απαράδεκτη διαταγή επιστροφής του ρουχισμού  σε μονάδες του Έβρου, αναρωτήθηκα σχετικά με τη μισθοδοσία που προβλέπεται για τους στρατιώτες.
Αναφέρετε ότι ο μισθός ορίζεται στα 8,80 ευρώ, το οποίο είναι απόλυτα σωστό. Όσο όμως και αν προσπαθώ ,δεν μπόρεσα να θυμηθώ αν έλαβα έστω και μια φορά τον μισθό μου όσο υπηρετούσα την θητεία μου (288 σειρά).
Αν είναι δυνατόν θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε σχετικά με το που πήγαν αυτά τα χρήματα, καθώς πιστεύω οτι δεν είμαι η  μοναδική περίπτωση.
Με εκτίμηση
ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

diktiospartakoshotmail.com
  • Blog Archive