Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Σωφρονιστικός υπάλληλος «βαποράκι»

Posted by ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΩ Σάββατο, Ιουνίου 21, 2014

Στα πράσα πιάστηκε 33χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, στου οποίου την κατοχή βρέθηκε ποσότητα ηρωίνης.
Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε Σωφρονιστικό Κατάστημα, διακίνηση ναρκωτικών και ...
αντίσταση.
Όλα άρχισαν έπειτα από πληροφορίες που αξιοποίησαν οι αρχές, ώστε χθες το απόγευμα να επιχειρήσουν να ελέγξουν τον 33χρονο, την ώρα που αποχωρούσε από το σπίτι του, προκειμένου να μεταβεί στο Κατάστημα Κράτησης Γρεβενών για εκτέλεση υπηρεσίας. Όταν αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών, ο 33χρονος αρνήθηκε να υπακούσει στην εντολή τους και προσπάθησε να διαφύγει πεζός. Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν και τον ακινητοποίησαν σε παρακείμενο υπαίθριο χώρο, ενώ προηγουμένως είχε απορρίψει στο έδαφος μία αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία, με μικροποσότητα ηρωίνης. Επιπλέον, κατά τη διαδικασία της ακινητοποίησής του προέβαλε σθεναρή αντίσταση για να αποφύγει τη σύλληψη.
Στην κατοχή του κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία περιέχουσα κάνναβη σε φούντα, τέσσερις συσκευασίες αεροστεγώς κλεισμένες, με την ένδειξη «Concatenotm Drug Screen Test» και ένα πιάτο στην επιφάνεια του οποίου υπήρχε τηλεκάρτα και φύλλο χαρτιού τυλιγμένο σε κυλινδρικό σχήμα (καλαμάκι) με υπολείμματα ηρωίνης.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών, ενώ τη Δευτέρα 23 Ιουνίου θα οδηγηθεί στον Ανακριτή Γρεβενών.
Την αστυνομική έρευνα που συνεχίζεται για να διακριβωθούν όλες οι πτυχές και η τυχόν συμμετοχή άλλων προσώπων στην υπόθεση, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας.
  • Blog Archive