Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014

Αλληλεγγύη στους συλληφθέντες της Villa Amalias

Posted by ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ TΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΑΣ Τετάρτη, Δεκεμβρίου 17, 2014
Ποιος είναι αυτός που θα μας κρίνει αν και γιατί διαταράσσαμε τη σιωπή; 
1937449_555173734616728_1729703513616166165_n
 
Ποιος είναι αυτός που χτυπάει και απαιτεί σκασμό και υπακοή;  
 
Ποιος είναι αυτός που νομίζει ότι μπορεί να νικήσει το κρυστάλλινο βλέμμα της ανυποταξίας, το βλέμμα της σιγουριάς ότι ο αγώνας για να πάρουμε τη ζωή στα χέρια μας ειναι δίκαιος και πάντα επίκαιρος;
 
Και τότε και τώρα και αύριο και πάντα
ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ:
  • να ζήσουμε σε κατάληψη, να προτάξουμε και να εναντιωθούμε στο... εκβιαστικό καθεστώς του ενοικίου και στην οικονομική αφαίμαξη μας.
  • να δημιουργήσουμε αυτοοργανωμένες και αυτοδιαχειριζόμενες, πολιτικές και πολιτιστικές, δομές και υποδομές ενάντια σε κάθε τύπου εξουσία και ιεραρχία.
  • να συμπορευτούμε και να παλέψουμε μαζί με τους εργάτες, τους άνεργους, τους φοιτητές, τους μαθητές, τις κοινωνικά περιθωριοποιημένες – από κομμάτι της κοινωνίας και το κράτος – τους μετανάστες, στις διαδηλώσεις, στις κινητοποιήσεις, στο δρόμο.
  • να αντιπαρατεθούμε σε κράτος, κεφάλαιο, δήμο και φασίστες που θέλουν να ξεπλύνουν τη βρωμιά τους, μολύνοντας την καθημερινότητα μας με καταστολή αγώνων και διώξεις αγωνιστών, με πογκρόμ μεταναστών και δημιουργία στρατοπέδων συγκέντρωσης, απαξιώνοντας τη ζωή μας, καταδικάζοντας στην οικονομική εξαθλίωση την κοινωνία, οδηγώντας στο θάνατο απεργούς πείνας.

Όλα αυτά αποτελούν την πραγματική αιτία για την οποία στις 18/12/2014 καλούμαστε να δικαστούμε, και όχι οι γελοίες κατηγορίες που μας αποδίδονται. H πραγματική αιτία είναι ο φόβος της εξουσίας απέναντι σε αυτό που υπάρχει. Και είναι διαφορετικό από εκείνη.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
στους συλληφθέντες από την εκκένωση της Villa Amalias
Δικαστήρια Ευελπίδων – 18/12/2014 – 9 πμ


  • Blog Archive